Kelesys Kft.
C

   Kezdőoldal
   Termékeink
   Referenciáink
   Cégbemutató
   Társadalmi felelősségvállalás
   Ügyfélkapu
   Tárhely
   Állásajánlat
   Elérhetőségeink

"A nagyok igényességével, a kicsik rugalmasságával"
  A KELESYS Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1996-ban alakult. Kezdetben kisvállalatok számítógépes hálózatának kiépítésével, üzemeltetésével foglalkoztunk. Mindeközben egyéni igényeket kielégítő ügyviteli, folyamatirányítási és vállalatirányítási rendszerek kialakítását is végeztük.

  A 2000-es év során ismerkedtünk meg a web-alapú fejlesztéssel, azóta fő profilunkká vált az ilyen irányú alkalmazás-fejlesztés. Maga a technológia rugalmassága, nyitottsága annyira megtetszett, hogy első hallásra szokatlannak tűnő területeteken is szorgalmazzuk ezt a környezetet ügyfeleink számára.

  Mára - úgy érezzük - igazolt minket a piac, és e technológia által nyújtott kényelmet, lehetőségeket sok partnerünk veszi igénybe. Referencia listáinkból jól látszik, hogy nem riadunk vissza új területekre merészkedni az Internet-technológiával.

  Fontosnak tartjuk, hogy fejlesztéseinket nemcsak Megrendelőinknek, hanem dolgozóiknak is készítjük. Igyekszünk messzemenőkig figyelembe venni 'A Felhasználó' egyedi igényeit, mert valljuk, hogy sok apró igényükkel nekünk is segítenek az ügyfél keze alá dolgozó programok, alkalmazások fejlesztésében.Kelevitz Ferenc
ügyvezető
    © 1996-2023. Kelesys Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.